A Little Break (Literally) | Emerald Sparkled

Tuesday, January 3, 2012

A Little Break (Literally)

For the ones who have visited my blog in the past week and have been like this:


My left middle nail got torn badly from side to side, a little lower and there would have been blood. I have already been feeling a bit blank when the 31 Day Challenge was over, and this hasn't helped at all.
I'm taking a short break from nails, for about a week or two. I'm coming up with new ideas and I want my nails to be prepared for them.
Until then, take care! =) I try to update my Instagram whenever I can, you can also follow me there =) Oh by the way, Happy New Year, everyone!

Son bir iki haftadır bloguma gelip de suratları resimdeki gibi olanlar için yazıyorum =) Sol orta parmağımın tırnağı soldan sağa, tam tırnak yatağının ortasından yırtıldı. Hatta şu an baya bir acı çekiyor olabilirdim, ramak kalmıştı yani. Zaten 31 Gün Manikürleri bittiğinden beri biraz boşluğa düşmüştüm, eh bu durumun da ilham konusunda hiç bir faydası olmadı tabi. Sonuç olarak, bir ya da iki hafta kadar yeni bir manikür yazısı yazmayabilirim. Aklıma gelen fikirleri gerçekleştirebilmem için tırnağımın kendine gelmei lazım.
O zamana kadar kendinize iyi bakın =) Ara sıra Instagram'a resim koymaya çalışıyorum, yeni oje resimleri vs... Oradan da takipte olabilirsiniz =) Herkese tekrar mutlu yıllar!

12 comments:

  1. awesome! I just added you on instagram. I post all my manis on there too, and am in the same field as you :)

    ReplyDelete
  2. I think we all need a blogging vacation once in awhile... Nail breaks might be a way of forcing us to take them! New follower here!

    ReplyDelete
  3. @s. hey there =) I've added you back! =)))
    @Rochelle welcome and thank you =)))

    ReplyDelete
  4. Denizcim ben sana yazmadan sen bloğuna yazmışsın.Merak ettik seni gerçekten.Uzun zamandır yoktun.Kesin terslik var dedim.Umarım canın acımıyordur.Çok geçmiş olsun

    ReplyDelete
  5. gecmis ola... ben de aralik basi sol basparmagimin tirnagini felaket yirttim/kirdim. ancak ancak duzeldi gecen hafta basina.... oyle de aciyor ki meret...

    ReplyDelete
  6. Happy New Years!! Sorry to hear about the nail break. :( I hope that you have a relaxing and refreshing break from your blog. :D

    ReplyDelete
  7. hani lost bitti bosluk olduya senin 31 gun bitti oyle oldu, alismisim acaba ne cikacak demeye valla bi umutla geldim ama :)

    ReplyDelete
  8. Nazar olmuş:((
    Esra B.

    ReplyDelete
  9. That picture is really funny lol but ouch! Hope your nail heals up fast!

    ReplyDelete
  10. Cok gecmis olsun.Düzenli bir sekilde güzel ve degisik manikürlerine alisinca bloga hergün ziyaret edipde ayni sayfayla karsilasmak hayalkirikligina ugratsada en kisa zamanda tirnagin uzar da bizi daha fazla o güzel manikürlerinden mahrum birakmazsin.Sevgiler...Seyda

    ReplyDelete
  11. Oh noes! not break. :(
    But i can totally understand it. I did the challenge, but instead of day's i made weeks of it. I stopped after 7 weeks or so.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis