From The Vault: China Glaze GR8 | Emerald Sparkled

Monday, March 7, 2011

From The Vault: China Glaze GR8

I've been having trouble reaching my control panel in the last two days. I've been trying different proxies, none of them were versatile. I'm going to keep changing till this ridiculous censorship comes to an end.
Yesterday I tried another holo from the OMG Collection, GR8. China Glaze GR8 is a gold linear holo, with shimmery gold particles inside. It's not as smooth as the rest of the collection, and the shimmery particles somehow dull the holographic effect. It has the weakest holographic effect of the OMG's I own, still it's crazy holo under the sun!
Yesterday I've been working in Konad booth at Beauty & Care Expo 2011, I stamped people's nails =) I stamped a couple of my own nails with flowers from m31.




Sorry this is short, I'm trying to post while I can still log on to my dashboard.

İki gündür ne yaparsam yapayım kontrol paneline giremiyorum. Daha doğrusu giriyorum ama o yöntem kalıcı olmuyor. Değişik proxy adresleri kullanıyorum, hiçbiri tam olarak çözüm olmuyor, ya çok yavaşlar, ya bir süre sonra kara listeye alınıyorlar. Bu saçma sapan sansür olayı kalkana kadar proxy değiştirerek devam edeceğim herhalde...
Dün OMG koleksiyonundan başka bir holografik oje sürdüm, GR8. China Glaze GR8 altın rengi, lineer yapıda bir holografik oje, içinde altın rengi ışıltılar var. Koleksiyonun diğer renklerinden farklı olarak biraz daha metalik ve bu ışıltılı parçacıklar holografik etkiyi azaltıyor. Tabi bu gölge için geçerli. Güneşte ise inanılmaz bir görüntüsü var. Koleksiyondaki en zayıf etkili holo bu olmasına rağmen direk ışık aldığında göz alıcı bir gökkuşağı görüntüsüne sahip oluyor.
Dün Güzellik ve Bakım Fuarı 2011'de Özgürce Pazarlama standındaydım. Tırnaklarımın birkaç tanesine m31 diskindeki çiçeklerden yaptım, stand ziyaretçilerine göstermek için.
O kadar çok konad yaptım ki, parmağımın bir tanesi su topladı =) Özellikle m36 diskindeki ikili kelebek çok fazla talep gördü. Tırnağında iki renkli kelebekle dolaşan kişiler gizli bir tarikat olmakla suçlanabilir yani şu an, tabi silmedilerse =) Ama halimden memnunum, stres attım, kafam dağıldı biraz. Bu arada Tanaçan Kozmetik bir sürü China Glaze oje getirmiş, size birkaç renk göstereceğim. Essie 2011 İlkbahar Koleksiyonu'nun da dört rengini tanıtacağım.
Bu yazı biraz kısa oldu ama, hazır girebilmişken yazayım dedim o yüzden...
Bu arada bu muhteşem ojeyi Gitti Gidiyor'daki Rio55 kullanıcısından aldım. Rio55 kardeşler benim en güvendiğim satıcı. Bu tükenmiş koleksiyonu bile allem edip kallem edip benim için buldular, getirdiler... Kendilerine binlerce kez teşekkür ediyorum =)

11 comments:

  1. oooo!!! My sister has been dying to get her hands on some holos and I've been looking with no suck luck </3

    This is lovely. Quite a unique color :)

    ReplyDelete
  2. This is so cute! I bet it was a blast to work the Konad booth. :) I get to work the Keurig (coffee machine) booth this week. Hmmm...I don't think it will be as fun as yours.

    ReplyDelete
  3. Pretty color!
    Your nails looks beautiful.

    ReplyDelete
  4. you are creative!
    I love it!

    kisses

    Verinha
    http://febredeesmalte.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. I think I got this one not too long ago. Lucky I got it when I did!

    ReplyDelete
  6. Strange color but lovely soft holo. I wish I bought some OMG when they were available :-(

    ReplyDelete
  7. ne güzel sen de orada mıydın ist.de olsam kesin gelmek isterdim ben de.

    tanaçan china glaze ojeleri sitesinde 25TL yapmis ve abartmis, transdesigndan 2 dolara almaya devam edicem yani.

    ReplyDelete
  8. I love those OMG polishes, too bad they're so hard to find :(

    ReplyDelete
  9. Çoo..ook sevimli :) Elleirne sağlık

    ReplyDelete
  10. Thank you guys =) I love my OMG's, I'm only 5 shy from completing the collection! =D <3
    @Makyaj Cantam canim simdi mail geldi fiyati 18 olarak belirlemisler ayrica yeni renkler de vardi fuarda sadece henuz siteye koymamislar yakinda onu da halledeceklermis...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis