NOTD: Glowing Up | Emerald Sparkled

Wednesday, December 1, 2010

NOTD: Glowing Up

Hello everyone =) I hope you're well. Today I have a very simple manicure, with Essie Going Incognito and OPI Glow Up Already. I also have rhinestones from BornPrettyStore on all nails with Going Incognito. By the way, I have 10% discount from BornPrettyStore for all my readers, you can consult sidebar if you're interested =)



See how my nails look at various lengths from different angles? =D By the way, my nails just gave themselves a self manicure. All my cuticles somehow hardened despite my constant moisturizing, and they lifted off painlessly. I only have cuticles on my pinkies right now, and I'm not touching them. Did this ever happen to you?


This is how OPI Glow Up Already looks like. It's a mix of pale green, silver, and occasional magenta and aqua. Lovely!
My friend Dilek is hosting 100th post giveaway, which consists of 10 Holographic Polishes and nail art beads! Click here to join!
Herkese merhaba =) Umarım iyisinizdir. Bugün çok basit bir manikür yaptım, ama sade mi derseniz, değil. =) Essie Going Incognito ve OPI Glow Up Already kullandım, ayrıca Going Incognito sürdüğüm tırnaklarda BornPrettyStore'dan aldığım taşlar da var. Bu arada BornPrettyStore'dan Emerald Sparkled okuyucularına indirim var, eğer ilginizi çekiyorsa yan sütuna bakın =)
Tırnakların farklı açılarda farklı uzunluklarda gözükmesi çok ilginç. Sanki üzerinde oynanmış gibi değil mi? Bu arada tırnaklarım birkaç gün önce kendi kendine manikür yaptı. Tüm tırnak etlerim sertleşti ve çıkıverdi, serçe parmağımdakiler hariç. Ben de şimdilik kendi hallerine bıraktım, yeniden düzgün çıkmaları için. Tırnak etlerini kesenler için söylüyorum: Sağlıklı, teninize yapışık etlerinizi kesmeyin. Onlar vücudun mikroplara karşı doğal bariyeri. Sürekli yumuşak tutarsanız çirkin gözükmez =)
Son olarak OPI Glow Up Already'nin yakından görünüşü. Çoğunlukla yeşil ve gümüş, yer yer de mavi ve koyu pembe simlerden oluşuyor, çok tatlı duruyor şişede =)
Dilek arkadaşımız çok ilginizi çekebilecek bir çekiliş yapmış, 100. yazısı için. 10 Holografik Oje ve benim uğraşıp desenler yaptığım tırnak boncuklarından veriyor! Buraya tıklayarak katılabilirsiniz!

32 comments:

  1. It's simple, but I like it a lot =)

    ReplyDelete
  2. Love this! So cute but simple!

    ReplyDelete
  3. very elegant! really a great idea! so simple... but simply amazing! <3

    ReplyDelete
  4. Bana hep oluyor o soyulma şeysi. Tırnak etlerim sürekli nemlendirmeme rağmen çok sert ve çok kuru hep, oje sildikten sonra asetonun iyice kurutmasıyla kalkıyolar ben de kesiyorum. İttirilcek et falan da yok bi garip. Born Pretty'den damga seti aldım 12 diskli olanı :)

    ReplyDelete
  5. @Başak onu ben de yasadim iste asetonu fazla etlerine surmeden silip, hemen ellerini sabunlayip nemlendirici surmelisin... hatta ellerini posetle bagla neme doysun =))) iyi yapmissin disk alarak, kupon kodunu kullansaydin =) bana bi katkisi yok ama en azindan yuzde on ucuza aldin umarim =)
    thank you so much, @Rachel Marie and @Mína =))) <3

    ReplyDelete
  6. Asetonu etlere sürmeden nası ojeyi silebilirim ki :/ Kulak çubuğu falan kesmiyor baya uğraşıyorum silmek için, imkansız gibi bişi aseton değmemesi. Bugün poşete takıp da uyuyayım bari belki bi gelişme olur :) Genelde ojeyi sildikten hemen sonra yenisini sürüyorum, nemlendirmeyi ojenin kurumasından sonraya bırakıyorum. Sen nasıl yapıyorsun?
    İndirim kuponunu kullandım bu arada evet :)) Az kalsın kuru çiçek setinden de alacaktım ama hiç review okumadan cesaret edemedim. Sadece jel/akrilik tırnak süslemesinde mi kullanılıyodur acaba onlar? Çok güzel görünüyolar :3

    ReplyDelete
  7. @Christa thank you! =)
    @Başak bitanem tabi hic degdirmemek degil kastettigim, sadece etlerini asetonla kazima ojeyi cikaricam diye, bunu kastettim =) ben ojemi cikarip nemlendirip ondan sonra tekrar oje suruyorum aksamlari bol vaktim oluyo buna...
    kuru cicek hic kullanmadim canim ama evet akrilik jelin icine gomuyolardi gordugum uygulamalarda =) cok guzel taslar falan var bi dahakine onu alirsin =) bi de bornpretty giveawayi geliyo bakalim bu bitince =)

    ReplyDelete
  8. wow. i LOVE this! the glitter looks great with the rhinestones!

    ReplyDelete
  9. i LOVE this. i really like the look of the glittery accent nails. i really need to get the rest of the OPI glitters (especially the green one) so i can do this with more colors.

    ReplyDelete
  10. Ya aslında sana bi akıl danışmak istiyorum nail art ile ilgili :) O taşları oje ıslakken üstüne yapıştırıyosun dimi? Sonra üzerinden top coat geçince düşmüyor? Bende de minik güzel taşlar var ama üzerinden topcoat geçince yusyuvarlak gibi görünüyor, üzerindeki kesikler yansımalar gidiyor çok homojen parlıyor, bilmiyorum anlatabildim mi. İkinci sorum küçük boncuklarla ilgili, onları neyle tutup tırnağa yerleştiriyorsun? Kürdanla falan mı, yoksa dotting tool mu kullanıyorsun?
    Bir başka soru da tırnak süslerinin yükseklik olarak çok büyük olması. Benim bulduğum taşlar yarım milimetre ve bir milimetre, bunlardan çok daha küçük yani. Ama yine de çıkıntı yapıyor :/ Born Pretty'deki en küçük taşlar hangileri? Ne önerirsin başka? :)
    Pul da aldım bayramda, ortası delik yuvarlaklar, ama çok kalın olduklarından kullanamıyorum. Bu Viva la Nails dazzlingleri de öyle mi? Kıvrılmıyor baya sert. Feryal bijuteriden aldığınız ortası delik kalpler yıldızlar Viva la Nails'dekilerin aynısı gibi sanki :)Tırnak üzerinde çok hacim kaplıyor mu onu merak ediyorum.

    ReplyDelete
  11. Great inspiration for my manicure tonight! :)

    ReplyDelete
  12. that's really cute! i tried a glitter today and it was a fail. yours is so perfect. back to the drawing board :)

    ReplyDelete
  13. ahaha yarin pisti olucaz sanirim cunku senden habersiz ben de bunu surdum :D

    ReplyDelete
  14. I'm a green lover so I adore this! Elegant with just enough bling- perfect.

    ReplyDelete
  15. it's an awesomely cute mani! Love the combination, love the beads, the glitter, the colors, everything!
    and about the cuticle problem, I'm not sure I understand

    ReplyDelete
  16. Thank you so much, @Kalee =) I totally love the burlesque glitters, as accent nails or full nails! =D
    @Başak taslari islakken yapistiriyorum, bazen ustune cila surdugumde uzerinde baloncuklar olusuyor ve senin dedigin gibi oluyor, ama ince bir kat gecmeye ozen gosterirsen olmuyor oyle. Boncuklari fircanin arkasini islatarak kaldiriyorum, sonra tirnagimin uzerine birakiyorum. born pretty'de kucuk tas pek yok, en kucugu 3 mm. ama ebay'de hong konglu bir satici var, 1.5 mm taslar satiyor, yollarim sana linkini. takipli yolluyor
    @Jackie, glad I was inspiration for your nails =)
    @Enamel Girl you have no right to talk about fail! You know how beautifully you do your nails ;)
    @Danielle, glad you liked it! =D
    @my leetle nails, it's not exactly a problem, my cuticles just went too dry despite all the cuticle butter, and they lifted off on their own, leaving my cuticle area clean =) they sort of self-trimmed =)

    ReplyDelete
  17. I love this one! Kudos on this!

    ReplyDelete
  18. Loooove green! Amazing, as always! How do you always make them look so perfect?

    ReplyDelete
  19. Tesekkür ederim. Senin kadar maharetli degilim ama, elimden geleni yapiyorum :)
    Biraz sürpriz oldu benim icin! Sen kac dil konusuyorsun?

    ReplyDelete
  20. Thank you so much, @kittypolishnbags =)
    @omgnoodles I try to apply polish carefully, then I clean up with a flat brush dipped in acetone, if needed =D
    @Fatma cok sagol =) Ben Almanca, Ingilizce biliyorum, bir de Fransizca ogreniyoum =)

    ReplyDelete
  21. oh my gosh, I love this mani! The glitter accent nails are so amazing paired with the rhinestones. Shiny pretty elegance, and not totally over the top. <3

    and ooh, I didn't know about the Born Pretty discount! May be shopping over there a bit for some holiday spendingsss. :)

    ReplyDelete
  22. well that's a good thing
    maybe it's the cold weather?

    ReplyDelete
  23. Love the design, simple and chic!

    ReplyDelete
  24. @bluekitty159 thank you so much! bornpretty has so many amazing items!
    @my leetle nails probably! =)
    @Beauty Addict thank you so much! =)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis